Hotel Pellegrino je smješten u centru grada Mostara , pješačkoj zoni, ulici koja vodi direktno prema Starom mostu, na potezu između gradskog trga Musala i Starog mosta, u povjesnoj jezgri Mostara, koja je pod zastitom UNESCO-a (turistički, administrativni i trgovački dio grada).

U neposrednoj blizini Hotela nalazi se parking prostor sa 24-satnim nadzorom (željeznička i autobuska stanica, pošta, banke, prodajni centar, hitna pomoć, Dom zdravlja i wellness centar). Samom lokacijom (blizina svih važnijih kulturnih, povijesnih te administrativnih institucija), ovaj hotel čini privlačnim kako turistima tako i poslovnim ljudima.

Pellegrino postoji i posluje već više od tri decenije, te je kroz svoje postojanje, baš kao što mu i ime govori, doživio sudbinu da se kreće i putuje. Obogaćen iskustvom uspijeva ne samo opstati, nego rasti i razvijati se, nudeći nešto novo i bolje, ohrabren zadovoljstvom gostiju.

U Hotelu se nalazi salon za dnevni odmor sa internet konekcijom, mini bibliotekom, aperitiv barom i salom za doručke cca. 200m2 sa 60 sjedečih mjesta, (doručak Švedski stol vrlo bogat i raznovrstan).Gosti hotela sve svoje dragocjenosti mogu pohraniti u sef, koji se nalazi na recepciji hotela. Hotel također nudi usluge svog vešeraja(pranje/peglanje), rent – a- bike organiziranje turističkih tura, transporta i svoj rent-a-car.
Za svu ugodnost Vašeg odmora i boravka u atmosferi toplog butik Hotela nudimo vrhunski smještaj u 12 studia i 2-je sobe.

Pozivamo Vas da dođete, osjetite duh Mostara i gostoprimstvo butik Hotela Pellegrino.
Hotel Pellegrino pravi je odabir za vas!

[rev_slider 1]